Hotelová restauraceZ široké nabídky jídel a nápojů si jistě vyberete

Stylová restaurace, umístěná v přízemí hotelu U Tří Pštrosů má díky svým malovaným renesančním stropům nezapomenutelnou atmosféru. Nabízí se zde mezinárodní kuchyně, pokrmy z čerstvých ryb a samozřejmě také české speciality.

V jarních a letních měsících můžete posedět v romantické letní zahrádce, s kapacitou až 80 osob s jedinečnou polohou, mezi Karlovým mostem a mosteckou věží. K dispozici je také salonek pro uzavřenou společnost s kapacitou až 15 osob.

Restaurace zajišťuje i snídaně pro ubytované hosty a samozřejmě je zde možné, stejně jako na recepci hotelu, platit platební kartou. Jsou zde přijímány stravenky Cheque Dejeuner a Gastro Pass.

Restaurace je Vám k dispozici denně, od 11:00 hod - 23:00 hod.

Rezervovat se můžete na:
tel: +420 257 288 888, +420 777 570 183
email: info@utripstrosu.cz

VÁNOČNÍ MENU

  • Welcome drink
  • Zaječí paštika s marinovanými liškami a brusinkovým želé
  • Štědrovečerní rybí polévka s máslovými krutony
  • Smažené filátko z kapra a candáta se dvěma druhy bramborových salátů
    NEBO
  • Smažený telecí a vepřový řízek se dvěma druhy bramborových salátů
  • Čokoládové suflé s vanilkovou zmrzlinou
  • Vánoční cukroví
  • Cena 690,- / osoba

SVÁTEČNÍ MENU

  • 1) Předkrm:
    100g Hovězí carpaccio s bylinkovým salátem a plátky parmazánu
    NEBO
    100g Grilovaný kozí sýr s fenyklem a šafránovou pěnou
  • 2) Hlavní chod:
    200g Filírovaný pštrosí steak s parmazánovým rizotem a šalotkami glazírovanými v portském víně
    NEBO
    200g Kančí kýta se šípkovou omáčkou a perníkovým knedlíkem
  • 3) Dezert:
    Vanilková panacota s malinovou omáčkou
  • Cena 1495,-

SVATOMARTINSKÉ MENU

  • 1) Předkrm - carpaccio z kachních prsou podávané s toustem a malinovou redukcí
  • 2) Hlavní chod - konfitované husí stehno s červeným zelím a variace knedlíků
  • 3) Dezert - domácí hruškový koláč s karamelovou omáčkou
  • Cena 1340,-

Menu restaurace

TIP: Prohlédněte si FOTOGALERII RESTAURACE.